• 1403/12/26 - 20:14
  • - تعداد بازدید: 93
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به‌ دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انجام شد؛

پلمب چهار واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در اندیمشک 

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر احمد مجیدی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان اندیمشک از پلمب چهار واحد صنفی تهیه و‌ توزیع مواد غذایی به‌دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی خبر داد.

دکتر مجیدی با بیان این مطلب، اظهارداشت: در راستای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از بیماری‌ها، در بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان و تعزیرات حکومتی از اصناف عرضه‌کننده مواد غذایی در سطح شهرستان، این فروشگاه‌های مواد غذایی به دلیل عدم رعایت توصیه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی شناسایی و تعطیل شدند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان اندیمشک به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید، به تاریخ تولید و انقضای بسته‌بندی‌ها توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه بسته‌بندی تاریخ مصرف گذشته یا غیرمجاز، مراتب را در تماس با شماره ۱۹۰، گزارش دهند تا همکاران ضمن بازدید، با افراد و اصناف متخلف برخورد قانونی کنند. 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,دانشجویان
  • کد خبر : 4884
کلمات کلیدی
کاوه انصاری
خبرنگار

کاوه انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید